John

Ik ben een strategisch partner op het gebied van (her-)ontwikkelingsmanagement en conceptrealisatie. Ik ken de politieke paden, financiele en juridische mogelijkheden die hiervoor nodig zijn. Relaties en oud-collega’s kenmerken mij als een resultaatgerichte ondernemende verbinder.

Passie met aandacht
Als liefhebber van het stroomlijnen van ruimtelijke processen en de bijbehorende communicatie ligt mijn kracht in het vertalen van locatiespecifieke, naar duurzame, economisch breedgedragen (vastgoed)-ontwikkelingen. Erfgoed herontwikkeling is mijn specialisatie.

Bijzondere aandacht heb ik daarbij voor historische context van gebouw en locatie, de economische bedrijfsfunctie voor de gebruiker als ook financiele consequenties. Het leggen van verbindingen tussen uiteenlopende partijen, het opstellen van een heldere doelstelling en realistisch uitwerkingsplan of businessplan naar een concrete uitwerking zijn daarbij mijn toegevoegde waarde.

Aandacht voor ondernemerschap Sinds mei 2015 ben ik volledig werkzaam voor Fundamental Concepts. Ik richt me volledig op het opbouwen van een succesvolle onderneming. Zelfstandig, ondernemend en klantgericht, dat is wat mij en mijn werkwijze kenmerkt. Telkens weer word ik hierin bevestigd. Tot mei werkte ik als investmentmanager voor de OntwikkelingsMaatschappij Utrecht en ik ben mijn carrière begonnen als (bedrijfsmatig)vastgoed en locatie adviseur in de adviespraktijk van Wim van Droffelaar. Hier heb ik de basis van het vak geleerd en tegelijkertijd een Master of Science in Management aan Nyenrode Business Universiteit behaald.